VLOS Website

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Support VLOS

VLOS is largely dependent on donations. Thanks to your financial contribution, we manage to give a better future to refugees and asylum seekers.

Strip 'Het geheim van Youssef'

Email Print PDF
There are no translations available.

cover_youssefWat is het grote geheim van Youssef? Dat lees je natuurlijk in stripalbum 'Het Geheim van Youssef'. De kleurrijke strip maakt deel uit van een lespakket over het vluchtelingenthema, bestemd voor kinderen van het vijfde en zesde leerjaar – en da's exact ook de leeftijd van de vier striphelden.

Youssef, Suzy, Jorg en Aldo spelen samen in een rockbandje. Ze mogen zelfs optreden op het schoolfeest! De grote dag is aangebroken, maar Youssef komt niet opdagen. Zijn vrienden gaan op zoek. Youssef lijkt spoorloos verdwenen. Tijdens hun zoektocht komen de drie in een reeks vreemde situaties terecht.  Uiteindelijk vinden ze Youssef terug. Hij blijkt een groot geheim met zich mee te dragen...

Met de strip mikt VLOS op meer aandacht voor kinderen zonder papieren...  Het album kost 3 euro plus verzending. Wie een exemplaar wil bestellen, stuurt een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , of via 03 766 29 13. 

Bekijk de strip en educatief pakket op: www.hetgeheimvanyoussef.be

Voor meer info over Kinderen zonder Papieren: www.kinderenzonderpapieren.be

 

You are here: Info voor Schools Strip 'Het geheim van Youssef'