VLOS Website

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

activiteiten

Actie Wereldvluchtelingendag op 19 juni 2015

Email Print PDF
There are no translations available.

Dit jaar vragen we de reizigers om mee kleur te geven aan wereldvluchtelingendag. Want wereldwijd moeten er heel wat mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Ook zij zijn moeder, vader, broer of zus, net zoals jij en ik.

e6c39424-007b-47e4-97e8-429b9091eadf

Read more...

Actie Opvang is een grondrecht voor iedereen

Email Print PDF
There are no translations available.

Op donderdag 18 december hield VLOS een actie aan Het Woord op de Grote Markt van Sint-Niklaas om te pleiten voor een menswaardige stad waar de grondrechten van ieder mens worden gerespecteerd. Sint-Niklaas is een centrumstad waar niet voldoende opvang is voor mensen die nergens naartoe kunnen en helemaal geen opvang voor mensen zonder wettig verblijf. Klik hier om de reportage van TV OOST te bekijken.

10842233_1510144632599934_2797152341161285087_o

Read more...

Music For Life steunt VLOS

Email Print PDF
There are no translations available.

Op zaterdag 21 december 2013 gaat Music For Life voluit voor VL.O.S. vzw (Vluchtelingen Ondersteuning Sint-Niklaas) op de Grote Markt te Sint-Niklaas van 12.00 u. tot 22.00 u.


Read more...

Solidariteitsmars

Email Print PDF
There are no translations available.

Actie Afghanen 20 november

Woensdag 20 november zullen 58 organisaties, waaronder VLOS, samen met alle afgewezen Afghaanse asielzoekers stappen in een betoging, waarmee we de situatie van Afghaanse mannen, vrouwen en kinderen onder de aandacht willen brengen. Zij krijgen geen bescherming, noch asiel van België ondanks de onveiligheid in hun thuisland. Wie gaat mee? Om 9.18 u. vetrekken we vanuit het station van SInt-Niklaas naar Brussel. Van daaruit nog twaalf minuten te voet richting het kabinet van Maggie De Block. Geef een seintje aan Jozef, via 0477 40 62 19 of This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Read more...

Betoging ter ondersteuning van Afghaanse actievoerders

Email Print PDF
There are no translations available.

Op de vergadering van het steuncomité Afghaanse bezetters werd beslist tot een betoging. De dood van Aref werd besproken, de algemene situatie van de Afghaanse vluchtelingen hier en de zee van doden rond Lampedusa, Malta en Sicilië.

Zaterdag 19 oktober om 14.00 u.,aan het kruispunt Kunst Wet/ art-loi. De betoging is ook gericht tegen het Europees beleid wat betreft migratie. Daarom gaat de betoging richting Luxemburgplein.

Wie mee wil met VLOS, laat iets weten aan This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

You are here: Over VLOS Activities