Bekijk online
evenement VLOS

GENIET VAN ONZE BEFAAMDE VLOS-BRUNCH...IN EEN MAND!

Op zondag 1 november organiseren we de traditionele VLOS-brunch in een coronaveilige verpakking. Na de geslaagde proefversie in augustus staken we de drie manden in een nieuw, seizoensgebonden kleedje en hopen we alweer op een groot succes!

Profiteer ervan, want zo geniet je die zondag niet alleen van een zalige brunch, je steunt ook de rechten van mensen in nood.

“Een gezellige herfstbrunch of een rustig samenzijn op Allerheiligen. Of misschien ben je wel op zoek naar een sp(r)ookjesachtige geschenkenmand.”

Er is keuze uit 3 soorten manden: brunchmand “Welkom herfst”, brunchmand “Hemelse november (met of zonder cava)” en geschenkenmand “Trick or treat, local and sweet”.

Elke brunchmand is voorzien voor 1 persoon en bestaat uit twee kleinbroodjes met hartig en zoet broodbeleg, 3 zoete minikoffiekoeken, vruchtensap, een hardgekookt eitje en een versgebakken stukje cake.

Met de brunchmand “Hemelse november” wordt u verwend met een aantal lekkere extraatjes (yoghurt, granola en 2 ambachtelijke pralines van een Sint-Niklaas chocolade-atelier). Deze mand kan ook met cava demi-sec of cava brut besteld worden. De geschenkenmand is geen brunchmand, en stellen we samen uit verschillende lokaal geproduceerde lekkernijen. Voor elk wat wils!

Uiteraard kan je verschillende manden voor meerdere personen bestellen.

De manden zijn te verkrijgen voor de prijs van 15 euro per persoon voor de brunchmand “Welkom herfst”, 20 euro per persoon voor de brunchmand “Hemelse november” ZONDER cava, 25 euro per persoon voor de brunchmand “Hemelse november” MET cava en 35 euro per persoon voor de geschenkenmand “Trick or treat, local and sweet”.

Bestellen kan maar op één manier en dat is via e-mail!

Stuur dus snel een mail naar dirk@vlos.be om zeker te zijn van je bestelling. Vermeld in de mail zeker: je naam, soort(en) mand(en) + aantal personen per mand. Bij bestelling van de “Hemelse november” noteer je of je MET cava BRUT of DEMI-SEC wenst. Geef ook zeker een gsm-nummer door.

De bestelling is definitief na overschrijving van het totale bedrag op rekeningnummer van VLOS (BE37 7551 5332 5428) met vermelding van “BRUNCHMAND NOVEMBER 2020” + de naam waarop je bestelde.

Graag je bestelling plaatsen en betalen vóór vrijdag 23 oktober! Na die dag worden er GEEN bestellingen meer aangenomen.

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail enkele dagen voor Allerheiligen.

Afhaling van de brunchmand gebeurt op zondag 1 november tussen 9 uur en 11 uur op het VLOS, Kasteelstraat 4 te Sint-Niklaas.

 

Wees er snel bij, want het aantal bestellingen is gelimiteerd!

 

Schenk een HART op 1 november!

 

03 766 29 13 | 0477 40 62 19
info@vlos.be | vlos.be

 
Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid