VLOS-Kruidenier

Voeding & hygi├źneproducten

Kruidenier

VLOS-kruidenier

In de VLOS-kruidenier worden voedingswaren aangeboden, maar ook verzorgings- en kuisproducten. Enkel mensen zonder verblijfsvergunning kunnen hier terecht. Meer dan honderd personen komen hier wekelijks goederen halen voor henzelf of voor hun gezin met of zonder kinderen. Sommige producten kunnen enkel verkregen worden via een puntensysteem, andere zijn gratis mee te nemen. Alle producten en voedingswaren zijn afkomstig van particulieren, de Voedselbank, de EU, plaatselijke supermarkten of lokale bakkerijen. Ook scholen doen regelmatig acties om goederen te verzamelen voor onze VLOS-kruidenier. Indien nodig en mogelijk zal VLOS aanvullende basisvoeding aankopen. Doorgaans is er een gevarieerd aanbod levensmiddelen, zodat de bezoekers thuis een gezonde maaltijd kunnen samenstellen voor het hele gezin. Vooral basisingrediënten als vlees, olie, eieren en suiker zijn erg in trek. Waspoeder en luiers zijn populaire producten.

Hier zijn meer dan 20 vrijwilligers druk in de weer om dagelijks deze producten op te halen en te stockeren om ze tijdens de openingsuren van de kruidenier te kunnen aanbieden onder leiding van een verantwoordelijke. 

Openingsuren

De VLOS-kruidenier is gehuisvest in het VLOS-centrum, Kasteelstraat 4 te Sint-Niklaas.

Openingstijden VLOS-kruidenier:

  • elke maandag van 13u tot 15.30 uur
  • elke woensdag van 13u tot 15.30 uur
  • elke vrijdag van 13u tot 15.30 uur

Steunen?

Voedingswaren, kuisproducten of verzorgingsproducten kunnen alle weekdagen in het VLOS-centrum worden afgegeven tussen 8 en 18 uur.

Voor meer informatie neem je contact op met ons.

Met steun van

logo vluchtelingenwerklogo netwerk tegen armoedeunited fund for belgium logovdk bank logologostadSN.pngLOGO VAN ORBITcera logowelzijnszorg logologo caritaslogo gastvrij netwerkkoning boudewijnstichting logo

Close