VLOS-Lunch 2024

Op 14 april 2024 is het weer tijd voor onze jaarlijkse lunch!
Vanaf 11u30 kunnen jullie komen genieten van ons heerlijk buffet. Dit zal bestaan uit diverse gerechten (ook vegetarisch) en een desserten buffet.
De prijzen
Volwassenen (+12 jaar): 25 euro
Kinderen (6-12 jaar): 10 euro
Kinderen (-6 jaar): GRATIS
Inschrijven voor 7 april via
https://forms.gle/oDXEtjgxyBCdGiAC7
- Spring eens binnen bij VLOS
Affiche Lunch 24

Verslag brunchmandenactie augustus 2020

zondag 27 september 2020

Het was in juli al duidelijk dat door de coronamaatregelen onze traditionele brunch in oktober niet zou kunnen doorgaan. Uiteraard vond onze Werkgroep Evenementen dit een heel spijtige zaak, want elk jaar kijken toch veel mensen uit naar dit gezellig samenzijn. Bovendien is de opbrengst een mooie extra die kan worden ingezet voor de mensen die aankloppen bij VLOS. Daarom werd al snel beslist onze oktoberactie te vervangen door een brunchmandenverkoop die helemaal coronaproof zou zijn.

foto1brunchmandaug20.jpgZo’n grote actie organiseren gaf ons wel wat kriebels en daarom besloten we al een voorproefje te doen in augustus. Dat kwam uiteraard geweldig uit, omdat we dan de mama’s op 15 augustus in de bloemetjes konden zetten. Met de pakkende slogan “Geef een BRUNCHMAND met een HART op Moederdag!” startten we de actie op.

Er was keuze tussen 3 verschillende manden: Sweet Mama, Green Mama en Mama De Luxe. Al snel bleek dat de actie heel vlot liep. Er waren zo veel geïnteresseerden dat we op Facebook moesten aankondigen dat alle manden de deur waren uitgevlogen en dat wie nog niet had ingeschreven, zeker de brunchmandenactie van oktober in de gaten moest houden!

foto2brunchmandaug20.jpgOp zaterdag 15 augustus kwamen de gelukkigen hun manden afhalen in de Kasteelstraat en afgaande op de reacties mogen we zeggen dat de smaakvolle brunch een succes was! Een blik achter de schermen: 78 pistolets en 33 koffiekoeken vlogen als warme broodjes over de toonbank van de kruidenier, 62 sneetjes kippenwit vlogen de deur uit en 28 mensen mochten proeven van een artisanale praline van een Sint-Niklase chocolatier.

Geslaagd voorproevertje voor de grote brunchmandenactie dus!

foto3brunchmandaug20.jpg

Ben jij één van de gelukkigen die onze mand al mocht proeven? Was je net te laat om in te schrijven? Wil jij deze keer óók genieten van al dat lekkers én ondertussen met je bestelling VLOS steunen? Hou dan zeker onze Facebookpagina, de VLOS-website (www.vlos.be) of je e-mail in de gaten, want binnenkort krijg je alle informatie over de komende actie!

Een tip van de sluier: de brunchmandenactie zal plaatshebben op zondag 1 november!

 

Wij zijn er klaar voor! Jullie ook?

 

Het VLOS-evenemententeam

« Terug

Close