VLOS-Lunch 2024

Op 14 april 2024 is het weer tijd voor onze jaarlijkse lunch!
Vanaf 11u30 kunnen jullie komen genieten van ons heerlijk buffet. Dit zal bestaan uit diverse gerechten (ook vegetarisch) en een desserten buffet.
De prijzen
Volwassenen (+12 jaar): 25 euro
Kinderen (6-12 jaar): 10 euro
Kinderen (-6 jaar): GRATIS
Inschrijven voor 7 april via
https://forms.gle/oDXEtjgxyBCdGiAC7
- Spring eens binnen bij VLOS
Affiche Lunch 24

VLOS-bazar is er voor iedereen

maandag 18 juli 2022

De VLOS-bazar is zo oud als VLOS, bijna 25 jaar. VLOS ontstond om iedereen te helpen, die uitsluiting meemaakt en materiële nood heeft. Het begon met de Kosovo-crisis.

De VLOS-bazar was en is ook nog altijd een ontmoetingsplaats waar mensen al vroeg op de parking staan of zich zetten voor een babbel.

De bezoekers zijn asielzoekers uit de 3 Rode Kruis Opvangcentra, vluchtelingen en mensen met een armoede-zorg, maar van bij het begin onze doelgroep: migrerende mensen in nood. Wij noemen ze mensen zonder papieren met hun kinderen die noden hebben zoals elk gezin met schoolgaande kinderen.

Alle aangeboden kleding en huishoudgerief wordt nagekeken en in onze winkel aangeboden via een puntensysteem. Asielzoekers, vluchtelingen en mensen zonder papieren geven bons of tonen hun badge.
Maar ook iedereen uit de regio Sint-Niklaas kan voor een democratische prijs goederen bekomen.
Dit geld gaat integraal naar onze VLOS-kruidenier. Daarmee kopen wij ontbrekende gezonde basisvoeding en hygiënische producten voor onze mensen zonder papieren.

In de VLOS-bazar komt ook de Sint en zijn pieten met speelgoed en zoets.
Onze doelgroep, mensen zonder papieren, krijgt met nieuwjaar ook een heel bruikbaar pakket.

Ons motto blijft: Iedereen is welkom in onze VLOS-bazar.

VLOSbazar (Coronatijd) 4

« Terug

Close