VLOS-Lunch 2024

Op 14 april 2024 is het weer tijd voor onze jaarlijkse lunch!
Vanaf 11u30 kunnen jullie komen genieten van ons heerlijk buffet. Dit zal bestaan uit diverse gerechten (ook vegetarisch) en een desserten buffet.
De prijzen
Volwassenen (+12 jaar): 25 euro
Kinderen (6-12 jaar): 10 euro
Kinderen (-6 jaar): GRATIS
Inschrijven voor 7 april via
https://forms.gle/oDXEtjgxyBCdGiAC7
- Spring eens binnen bij VLOS
Affiche Lunch 24

6 december 2023: Sinterklaasfeest bij VLOS

zaterdag 23 december 2023

“Elk kind dat in armoede leeft is er één teveel”, zei de Sint tegen zijn roetpieten.
“Daarom ga ik dit jaar mijn verjaardag vieren samen met de vluchtelingenkinderen bij VLOS.”

sint23

Zo kwam het dat in de namiddag van 6 december de Sint in onze VLOS-bazar werd opgewacht door een 50-tal kinderen die op school wel over de Sint hadden gehoord, maar nog niets in hun schoentje hadden gevonden. Dankzij de hulp van veel vrijwilligers en enkele stagiaires werd het een echt kinderfeest. De Sint kon de kinderen verwennen met speelgoed, een grote zak lekkers, kleurpotloden en een tekenboek, ons geschonken door enkele gulle gevers.

Samen met de muziekpiet deden de kinderen muzikale spelletjes. De knutselpiet maakte met de kinderen een leuke roetpietenhoed en de kleurpiet liet de kinderen naar hartenlust kleuren. Kortom, het werd een gezellige boel met als hoogtepunt een bezoekje bij de Sint die vanop zijn troon voor elk kind apart een vriendelijk woord had.

Het deed deugd om van de Sint te horen dat hij dit jaar veel brave kinderen had ontmoet, maar dat deze vluchtelingenkinderen een bijzonder plekje kregen in zijn hart omdat ze zo lief en beleefd waren.

Iedereen ging tevreden naar huis. Over integratie en inburgering gesproken: dit was er een mooi voorbeeld van!

Linda

sint23_1

« Terug

Close