De VLOS-bazar

zaterdag 23 december 2023

Er is altijd wel wat te doen in onze bazar. Met 15 vrijwilligers is er elke dag veel activiteit, en veel …gebabbel. Dat hoort er natuurlijk ook bij, vooral tijdens onze koffieklets.

Wij krijgen echt veel diverse dingen binnen: kledij, schoenen, speelgoed en huisraad.

Dit moet wel even nagekeken worden, we willen onze cliënten niet teleurstellen met vuile of kapotte spullen. Ons motto is nog altijd “de bazar is er voor iedereen”, niet enkel voor onze doelgroep, er komen ook veel mensen van het Rode Kruis opvangcentrum van Sint-Niklaas, Westakkers en Beveren. Ook buurtbewoners van Sint-Niklaas hebben de weg naar onze bazar gevonden en kunnen voor een kleine bijdrage of gift gerief meenemen. Ook voor hen kunnen wij iets betekenen, als ontmoetingsplaats om met elkaar of met ons een opbeurend gesprekje te voeren.

Naast onze bijna dagelijkse inzet, zoals alle goederen nakijken en de winkel openhouden op dinsdag- en vrijdagnamiddag, helpen wij ook mee aan diverse activiteiten van en voor VLOS, bv.

  • het nieuwjaarsfeest voor vluchtelingen;
  • het nieuwjaarsfeest voor onze eigen vrijwilligers;
  • het sinterklaasfeest;
  • de jaarlijkse lunch (14 april 2024);
  • de kerstmarkt (spijtig genoeg waren de weergoden ons dit jaar niet goed gezind, maar geen probleem, het was leuk en het brengt ook nog wat centjes op).

kerstmarkt 2023

Tot slot willen wij iedereen uitnodigen om eens langs te komen voor een babbeltje of een kleine gift in onze bazar.

 

Marleen en Liesbeth en 13 vrijwilligers van het bazar-team

« Terug

Close