Refugee walk 2020

vrijdag 21 augustus 2020

Ook dit jaar willen we jullie warm maken om deel te nemen aan de ‘Refugee Walk’, een evenement georganiseerd door Vluchtelingenwerk Vlaanderen op zondag 27 september. Een unieke ervaring die je niet wil missen en waarmee je bovendien VLOS steunt als lid van Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

Je kan kiezen voor een wandeling van 10 km of 40 km. Je kan je eigen gekozen wandeling maken met de hulp van Route You of de wandelknooppunten. Heb je helemaal geen idee welke wandeling je kan maken? Geen probleem, VLOS heeft voor jou een mooie wandeling uitgestippeld! Meer info via dirk@vlos.be

Natuurlijk zal wel rekening moeten gehouden worden met de coronamaatregelen … Je kan alleen wandelen of in een team van maximum 8 deelnemers waarvan 1 teamkapitein. Zorg ook voor een originele groepsnaam!.

De kapitein schrijft zijn teamleden in op de website van Refugee Walk en deelt het streefbedrag mee. Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro per deelnemer en elke deelnemer zal minstens 100 euro moeten verzamelen (als je zelf stort naar Vluchtelingenwerk Vlaanderen dan is je gift fiscaal aftrekbaar aan 60 %). Dus ben je bv. een team van 4 personen, dan zal je streefbedrag minstens 400 euro zijn.

Voor meer info over de Refugee Walk, tips om geld in te zamelen, de te nemen coronamaatregelen tijdens de wandeling en de inschrijving voor de wandeling kan je terecht op de website van de Refugee Walk (www.refugeewalk.be). Let wel op, inschrijven kan maar t.e.m. 20 september!

refugee walk logo.jpg

« Terug

Close