VLOS-Lunch 2024

Op 14 april 2024 is het weer tijd voor onze jaarlijkse lunch!
Vanaf 11u30 kunnen jullie komen genieten van ons heerlijk buffet. Dit zal bestaan uit diverse gerechten (ook vegetarisch) en een desserten buffet.
De prijzen
Volwassenen (+12 jaar): 25 euro
Kinderen (6-12 jaar): 10 euro
Kinderen (-6 jaar): GRATIS
Inschrijven voor 7 april via
https://forms.gle/oDXEtjgxyBCdGiAC7
- Spring eens binnen bij VLOS
Affiche Lunch 24

Verslag Nieuwjaarsbedeling

zaterdag 30 januari 2021

Op Nieuwjaar wensen we elkaar de beste wensen toe, feesten we en worden er ook vaak cadeaus uitgedeeld. In normale omstandigheden komen we misschien samen met familieleden of vrienden en zou VLOS een groot nieuwjaarsfeest organiseren voor de mensen uit onze doelgroep. Daarenboven zouden we een cadeau geven aan ieder van hen.

nieuwjaar cadeauCorona gooide voor iedereen roet in het eten. Het nieuwe jaar inzetten kon niet op de gebruikelijke manier. Iedereen zocht creatief naar een manier waarop we vanop afstand toch wat warmte en gezelligheid aan elkaar konden geven. En zo ook ging VLOS op zoek naar een alternatief om de mensen uit onze doelgroep een nieuwjaarsgeschenk te geven. We laten niemand aan zijn of haar lot over. Onze stagiaires namen dit op zich. Samen met de hulp van ervaren vrijwilligers werd dit een succesverhaal.

nieuwjaar giftEr werd dit jaar, in plaats van een groot feest, een nieuwjaarbedeling georganiseerd. Mensen uit onze doelgroep konden op 3 verschillende momenten een cadeau ophalen bij VLOS. Dit deden ze op het moment dat ze om voedsel kwamen in de kruidenier, zodat niemand zich extra moest verplaatsen. Op voorhand werden pakketten samengesteld voor 1 persoon tot 4 personen, en alles stond netjes opgesteld op het bureau zodat dit veilig en efficiënt kon verlopen.

Om aan iedereen een mooi geschenk te kunnen geven konden we rekenen op de hulp van heel wat scholen en firma’s. VLOS is hen eeuwig dankbaar voor alle ingezamelde en geleverde producten en materiaal.

« Terug

Close