VLOS-Lunch 2024

Op 14 april 2024 is het weer tijd voor onze jaarlijkse lunch!
Vanaf 11u30 kunnen jullie komen genieten van ons heerlijk buffet. Dit zal bestaan uit diverse gerechten (ook vegetarisch) en een desserten buffet.
De prijzen
Volwassenen (+12 jaar): 25 euro
Kinderen (6-12 jaar): 10 euro
Kinderen (-6 jaar): GRATIS
Inschrijven voor 7 april via
https://forms.gle/oDXEtjgxyBCdGiAC7
- Spring eens binnen bij VLOS
Affiche Lunch 24

LAAT ONZE MENSEN NIET IN DE KOU (elektriciteit - gas - water - inflatie)

zondag 09 oktober 2022

Iedereen weet dat het leven steeds duurder wordt. We zijn allemaal druk in de weer om te zorgen dat we thuis geen kou zullen lijden en we de stijgende gas-, elektriciteits- en waterrekeningen kunnen blijven betalen; maar er is ook de stijgende inflatie. De rijen aan de voedselbedeling worden langer en meer en meer mensen komen moeilijk rond.

VLOS heeft verschillende huizen waar mensen van onze doelgroep worden opvangen. Uiteraard zijn er allerlei gesprekken met hen om het verbruik te drukken en werden thermostaten geplaatst om de temperatuur niet te hoog te laten oplopen. Voor het eerste semester van 2022 heeft VLOS €19.058,30 betaald voor gas- en elektriciteitsverbruik tegenover €5.068,95 voor het eerste semester van 2021.  Daarnaast betaalde VLOS voor het eerste semester van 2022 facturen voor water voor een bedrag van €4.489,51. Een eenvoudig rekensommetje leert dus dat we zeker circa €4.000 per maand betalen voor energie en waterverbruik, en dat de prijzen sedert juli nog enorm gestegen zijn voor gas en elektriciteit.

Laat onze mensen niet in de kou! Daarom: als je het je kan veroorloven, stort eens een extra giftaan VLOS met vermelding SOLIDARITEIT!

We vertrouwen op de vrienden van VLOS, en weten dat we al die jaren al op jullie mochten rekenen - dank bij voorbaat! 

« Terug

Close