VLOS-Lunch 2024

Op 14 april 2024 is het weer tijd voor onze jaarlijkse lunch!
Vanaf 11u30 kunnen jullie komen genieten van ons heerlijk buffet. Dit zal bestaan uit diverse gerechten (ook vegetarisch) en een desserten buffet.
De prijzen
Volwassenen (+12 jaar): 25 euro
Kinderen (6-12 jaar): 10 euro
Kinderen (-6 jaar): GRATIS
Inschrijven voor 7 april via
https://forms.gle/oDXEtjgxyBCdGiAC7
- Spring eens binnen bij VLOS
Affiche Lunch 24

VLOS viert dit jaar haar 25-jarig bestaan

zondag 07 april 2024

25 jaar vlos

SAVE THE DATE!

Van maandag 23 tot zondag 29 september 2024 plaatsen we VLOS in de schijnwerpers en nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan deze feestweek.

In de Paterssite (Truweelstraat, Sint-Niklaas) zullen tal van activiteiten plaatshebben. Voor een volledig feestprogramma moet je nog even wachten, maar we verklappen alvast dat er op zondag 29 september een grote veiling wordt georganiseerd. Daarnaast plannen we nog een optreden van een indrukwekkend koor en zal je permanent kunnen genieten van een fototentoonstelling, een curiosabeurs, culinaire momenten en een cafetaria met speelhoek. Andere gevarieerde activiteiten zijn nog volop in voorbereiding. Diversiteit en inclusie zijn hierbij uiteraard onze richtingwijzers.

 

Wie voor de veiling en/of beurs nog kunstwerken of andere waardevolle objecten wil schenken aan VLOS, kan contact opnemen met liesbeth@vlos.be.

 

« Terug

Close