VLOS-Lunch 2024

Op 14 april 2024 is het weer tijd voor onze jaarlijkse lunch!
Vanaf 11u30 kunnen jullie komen genieten van ons heerlijk buffet. Dit zal bestaan uit diverse gerechten (ook vegetarisch) en een desserten buffet.
De prijzen
Volwassenen (+12 jaar): 25 euro
Kinderen (6-12 jaar): 10 euro
Kinderen (-6 jaar): GRATIS
Inschrijven voor 7 april via
https://forms.gle/oDXEtjgxyBCdGiAC7
- Spring eens binnen bij VLOS
Affiche Lunch 24

vak-KANS-ie voor de kinderen van VLOS

zondag 09 juli 2023

De zomervakantie is begonnen. Voor veel kinderen en jongeren staat deze gelijk aan op reis gaan met familie en vrienden, op kamp gaan met de jeugdbeweging, gebruikmaken van het regulier aanbod van de speelpleinwerking… Voor de kinderen van VLOS is dit zeker niet altijd het geval, gelukkig staan ook hier een hoop vrijwilligers klaar ter ondersteuning. Tumult is hier een goed voorbeeld van. Dit is een organisatie die steunt op vrijwilligers die kampen, inleefreizen en animatorcursussen organiseert om zo kinderen en jongeren met verschillende achtergronden samen te brengen. Ook dit jaar gaan vanuit VLOS 10 kinderen van families op de vlucht met Tumult mee op stap om er een mooie zomerweek van te maken.

Graag vermelden we ook Stijn Lazeure, een enthousiaste vrijwilliger die vijf kinderen van onze doelgroep deze zomer mee op sleeptouw neemt. Samen gaan ze een week lang op roadtrip en maken ze er een onvergetelijke va-kans-ie van.

VLOS organiseert en financiert deze zomer zelf ook enkele leuke activiteiten voor kinderen. Zo gaan we met de kinderen die zin hebben meerdere keren op daguitstap naar het recreatiedomein ‘De Ster’.
Op 20 augustus brengen we graag jong en oud samen op onze zomeruitstap, waarvan de activiteit voorlopig nog een verrassing blijft… toch niet. Het wordt Ieper met het “In Flanders Fields”oorlogsmuseum en de zee, cultuur én ontspanning dus!

Dankzij al deze initiatieven kunnen kinderen van VLOS uitkijken naar een mooie zomer. VLOS zelf gaat niet met vakantie, onze vrijwilligers blijven zich ook deze zomer elke dag inzetten om onze mensen te helpen.

 

Heleen

« Terug

Close