VLOS-Lunch 2024

Op 14 april 2024 is het weer tijd voor onze jaarlijkse lunch!
Vanaf 11u30 kunnen jullie komen genieten van ons heerlijk buffet. Dit zal bestaan uit diverse gerechten (ook vegetarisch) en een desserten buffet.
De prijzen
Volwassenen (+12 jaar): 25 euro
Kinderen (6-12 jaar): 10 euro
Kinderen (-6 jaar): GRATIS
Inschrijven voor 7 april via
https://forms.gle/oDXEtjgxyBCdGiAC7
- Spring eens binnen bij VLOS
Affiche Lunch 24

VLOS heeft een nieuw logo

zondag 09 juli 2023

Wat vinden jullie van ons nieuwe logo?Na 25 jaar was het tijd voor een nieuw jasje. Gelukkig voor ons wilde Rico Van de Voorde, student Crossmedia Ontwerp, het design van VLOS aanpakken als eindwerk.En wat is het mooi geworden!Jullie zullen dan ook zien dat langzaam het nieuwe design het oude gaat vervangen op al onze sociale media en website.

Dit zegt hij er zelf over:
"Het logo van VLOS is licht veranderd om de leesbaarheid te bevorderen en de waarden en normen van VLOS extra te benadrukken. Het huis en de weg erheen was het best herkenbaar voor de doelgroep, maar de vingerafdrukken niet, zodat deze zijn geschrapt. Het huis is aangepast en lijkt nu op een figuur die zijn armen opent om zo de vluchtelingen te verwelkomen. Er is een strak lettertype gebruikt, dat bewerkt is om menselijker over te komen. Het symbool staat gedraaid, dit benadrukt nog meer dat het huis op een helling staat en toch stevig terugvecht, een symbool voor de strijd die vluchtelingen moeten voeren."

VLOSnieuwlogo

« Terug

Close